Home

Fokusimi në Energjinë Alternative

  • Specializuar në energjinë solar, eolike, natyrore dhe biogaz
  • Mundesojmë zgjidhje të kohës së sotme për t’u ardhur në mbrojtje të planetit tonë
  • Sipërmarrja me të cilën mund të gjenerohet kursimi me të madh për klientët
  • Profesionalizmi dhe cilësia në çdo projekt të energjisë alternative
Voltrun Engineering

Inzenjerie per Energji Alternative

Voltrun Engineering eshte nje kompani inzenjeringu qe ofron zgjidhje energjie alternative si solar, rryma, dhe energji bllokuese. Besojme se energjia alternative eshte e ardhmja e industrise tone dhe kemi angazhuar ekspertet me te mire ne fushen per te sjelle zgjidhje inovative.

Eksperienca Ne Inzenjering dhe Teknikat e Prodhimit

Generale Per Biznesin Tonë

Ne zoterojmë mbi 10 vjet eksperiencë në fushën e inzhinierisë dhe tekniikave të prodhimit.

Produktet dhe Shërbimet Tona

Energjia diellore

Punuam Sëbashku Për të Fituar të Ardhmen

Ne punojmë së bashku me klientët tanë për të siguruar zbatimin më të mirë të teknologjive alternative dhe për të shpërndarë njohuri dhe informacion mbi mënyret e përsostiës së energjisë alternative.

Teknologjia dhe Inovacioni

Në fokusin tonë është përfshirja e teknologjive të fundit dhe zhvillimeve të reja në fushën e energjisë alternative.

Partnerët Tanë

Ne kemi zhvilluar lidhje të fortë me partnerë në fushën e energjisë alternative dhe bizneset e punës në të gjithë botën, për të siguruar shërbime me cilësi të lartë dhe zgjidhje për klientët tanë.

Ne mendojme si bota qe do te lene pas vete

PERGATITJA PER TE BHEN NE ALBANIA

Voltrun Engineering eshte lider ne sektoren e prodhimit te energjise se burimeve te ripjekurueshme. Ne ofrojme zgjidhje te inovative dhe te qendrueshme qe perputhen me kushtet ekologjike dhe kulturale te botes.

Prodhojme energjine me te mire

ME PERPARIM

Selen e vertet se nuk ka perndimerje

HEADUAR NE ARJAN

Perfshijeni linjen qe Vendosci

HELO DREPTE ESHTE KEK

Pa perndimerje

ME KOMBINIM PERFECTE

Zgjidhjet tona impaktojne mjedisin dhe jane te efektshme

Voltrun Engineering eshte kompani inxhinierike qe fokusohet ne zgjidhjet e energjise se papercaktuar, si p.sh.

Fuqia e energjise se diellit

Ne ofrojme zgjedhje te paqendrueshme te energjise se diellit, duke perdorur teknologjine me te fundit dhe me efikase per te prodhuar energji qendrueshme dhe te pajisur me bateri.

Produkti biogazore

Ne bashkepunim me fermat dhe industrire, ne ofrojme alternative te mundshme per te prodhuar biogaz nga mbeturinat dhe marrveshjet turnkey per instalime te prodhimit te biogazit.

Energjite hidrice

Ne konstruojme dhe instalime te energjish hidrike zoterojme per sisteme te pastreheshme dhe facile per te ndertuar dhe miratuar per t’u perdorur ne burimet e ujit.

Fuqia e eres

Ne kemi nje pasion per teknologjite e eres dhe vendosen ne te qiellin mbi veprimtarine tone.

Kontakt

A jeni ne gatishmeri për të lëvizur jashtë konturamve dhe të hyjni në përkrahësinë e një mënyre kreative të prodhimit të energjisë?

Tani kemi energji ne gazistacionin tone energjetik biogaz dhe zgjerimet tona vazhdojnë.

Energjia elektrike prodhuar

25 M

Emetimi i CO2 tona minimale

50 K

Kuroperim nga energjia konvencionale

75 M

Kontakt

A jeni ne gatishmeri për të lëvizur jashtë konturamve dhe të hyjni në përkrahësinë e një mënyre kreative të prodhimit të energjisë?